Glimt fra Adolfbuda

Det er gjennom året stor aktivitet på Adolfbuda. Her kommer noen billedglimt fra 2007

Julemesse Gjerdsvika

hobby.jpg

Medlemmene i Hobbyklubben har tradisjon for sammen å lage salgsvarer til julemesse, her ser vi Wenche G. Sætre, Hege Stormbringer, Asbjørg M. Ulvund og Ann Marie Værnes lage kranser av rognebær.
Lørdag 17. november er det duket for julemesse på Fredtun her i Gjerdsvika.
Det er Kulturlaget, Fredtun og Adolfbuda som nok en gang samarbeider om dette arrangementet.
Bygdefolket er allerde utfordret via løpesedler i posten om å lage ting eller bake/sylte noe som kan være aktuell kjøpsvare på ei slik messe. Husmorlaget har allered bebudet at de vil bake og levere lefse, noe som vi av erfaring vet vil gå raskt unna - lefse er en svært så populær slagsvare.
Det vil også på forhånd og under sjølve messa bli anledning til å kjøpe lodd på flotte gevinster i ei bok. Der vil også være tombola - noe ungene vet å sette pris på.
Det vil som vanlig bli mulighet for å kjøpe seg en kaffekopp - eller to - og gode kaker og slå av en prat med andre besøkende.
Dørene blir åpnet kl. 14, men salget starter ikke før kl. 15 slik at besøkende i ro og mak kan få gå rundt og studere på hva de ønsker å kjøpe.
Har du noen spørsmål,ideer kommentarer eller kan du henvende til:
Veronica Hide, Bjørn Refsnes eller Veronika Bonaa som er arrangørlagenes representanter.
Komiteen oppfordrer spesielt mennene om å være kreative, de vet at kvinnene allerede er det. Kanskje arrangere en sosial kveld med mål å lage noe kan selges?

Orienteringsmøte - bryggjeprosjekt Gjerdsvika

havna.jpg

Det vert idedugnad/informasjonsmøte ang.
gjestebryggje på Adolfbuda tysdag 05.12.06. kl. 19.00.

Representant frå Ørsta Marine AS tek del. Vel møtt til alle.

Torskemiddag på Adolfbuda 5. mars 2006

torsk.jpg

Søndag 5. mars frå kl. 1300 vert det høve til å nyte eit fantastisk torskemåltid på Adolfbuda. Med fersk torsk, lever, rogn og ikkje minst kams vil ein som vanleg kunne ta del i fiskesesongens store høgdepunkt. Det vert høve til å ete så mykje ein vil til ein rimleg penge.

Utstilling/salsutstilling av akvarellar på Adolfbuda 13. og 14. mai. 2006

blome.jpg

Laurdag 13. og Søndag 14. mai på Adolfbuda, held Ranveig Gjerde utstilling/salsutstilling av akvarellar. Servering av kaffe og kaker. Ope frå 14-18.

Vel møtt.

Utstilling/salsutstilling av akvarellar på Adolfbuda 13. og 14. mai. 2006
Laurdag 13. og Søndag 14. mai på Adolfbuda, held Ranveig Gjerde utstilling/salsutstilling av akvarellar. Servering av kaffe og kaker. Ope frå 14-18.

Vel møtt.
Prev12