A-laget på "Odden-cup"

                                                                                                                   Bilde bak frå venstre: Yngve Gjerde,Andreas Thorseth, Ingmar Gotten, Kim Joar Hide, Bodvar HusøyFramme frå venstre: Frank Tore Mork, Stian Pettersen, Vidar GjerdeManglet på bilde:  William Pettersen, Roger Pettersen, Håkon Løvøy
<p>                                                                                                                   Bilde bak frå venstre: Yngve Gjerde,Andreas Thorseth, Ingmar Gotten, Kim Joar Hide, Bodvar Husøy<br />Framme frå venstre: Frank Tore Mork, Stian Pettersen, Vidar Gjerde<br />Manglet på bilde:  William Pettersen, Roger Pettersen, Håkon Løvøy</p>

A-laget var på "Odden-cup" 5. og 6. februar og kom heimatt med sølv-pokalen.

I innledande runder spelte vi mot Hasundgot og vann 4-2, mot Tjørvåg enda det uavgjort 2-2 og til slutt hjørungavåg som ble slått 7-1. Vi vart med dette puljevinnarar og vidare til kvartfinale.

I kvartfinalen møtte vi Hareid 3. Dette var en tøff kamp mot robuste spelara fra Hareids-landet, men vi vann til slutt kampen 5-1.

Deretter bar det ut i semifinalekamp mot ungdommen fra Sunnmøre Folkehøgskule. Her spelte vi ein kanonkamp og vann til slutt heile 9-0.

Dermed var det klart for finalen mot storebror og naboane fra Gursken/Larsnes. Vi klarde dessverre ikkje å prestere maksimalt mot forhandsfavorittane og dei vann helt fortjent 4-2. Berre godt keeperspel av Stian Pettersen gjorde at ikkje seieren deira vart større.

Prestasjonen til Stian gjorde at han vart kåra til turneringa sin beste spelar, samtidig som Bodvar Husøy nesten vart toppskårar med sine 14 mål.

Vil vidare seia at heile laget vårt gjor en kjempeturnering og ekstra kjekt at ungdommane våra som Yngve Gjerde og Kim-Joar Hide kom inn og laga fine mål :)

Kan og nevnast at det kun var lag fra Sande som spelte seg fram til finalene i både herre og dame klassa.

Vi vil og rette ei stor takk til det trufaste publikummet vårt.

 

Gjerdsvika A-lag

Fotballkamp på Storøyra

Hele laget, foran fra venstre: Aurora Stormbringer, Liv Margrethe Muren Ulvund og Andrea Pettersen Midt f.v.: Glenn Hague Lilleeide, Markus Andre S. Hide, Daniel Weien Muren og Emil Gjerde Sætre Bak f.v.: trener Paul Endre Sætre, Henrik Gjerde Sætre, Joachim Hauge Gjerde, Frantz Mork og trener Vidar Gjerde

Hele laget, foran fra venstre: Aurora Stormbringer, Liv Margrethe Muren Ulvund og Andrea Pettersen
Midt f.v.: Glenn Hague Lilleeide, Markus Andre S. Hide, Daniel Weien Muren og Emil Gjerde Sætre
Bak f.v.: trener Paul Endre Sætre, Henrik Gjerde Sætre, Joachim Hauge Gjerde, Frantz Mork og trener Vidar Gjerde

Vår-sesongens siste kamp for Gutter 12 i Gjerdsvika idrettslag gikk av stabelen på Storøyra stadion 22. juni 2009.
Motstandere denne kvelden var Bergsøy raud - de andre lagene i denne serien er Aheim, Åram, Gursken, Larsnes og Volda, kamper som har endt både med seiere og tap, slik det skal være.
Dette var en spennende og jevn kamp - lagene fulgte hverandre tett med sjanser og scoringer, men det var Bergsøy som trakk det lengste strået og vant knepent 8-7. Her var det med andre ord mange målhungrige ungdommer på full fart med ballen.
Sjøl om laget heter "gutter", er det hele tre tøffe jenter med. Dette er flott, disse får et sterkt grunnlag før de går over på jentefotball - gutter i denne alderen kan skyte noen og enhver i senk...
Neste hjemmekamp for dette laget er den 20. august - det er bare å oppfordre bygdafolket og komme å heie på framtidas fotballstjerner fra Gjerdsvika!

Fotballturnering for MINI-7

Her er årets Mini-7-lag - klar for en ny kamp:Liggende foran: John-Olav Scott Krumsvik Hide. I midten fra v.: Jakob Muren Ulvund, Caroline Hageselle og Jenny Gjerde Sætre. Bak fra v.: Henrik Pettersen, Tomas Mork og Mathias Meli Hjelle

Her er årets Mini-7-lag - klar for en ny kamp:
Liggende foran: John-Olav Scott Krumsvik Hide. I midten fra v.: Jakob Muren Ulvund, Caroline Hageselle og Jenny Gjerde Sætre. Bak fra v.: Henrik Pettersen, Tomas Mork og Mathias Meli Hjelle


Fotballsesongen er godt i gang - både for store og små på med interesse for rund ball.
Onsdag kveld ble sesongens andre turnering arrangert for Mini-7-laget, og det her i Gjerdsvika.
Gjestende lag var Van-kam, Gurskøy og Bergsøy rød, kvit og blå - alle lag fikk spille tre kamper à 20 minutter.
Myndige og gode dommere var Yngve Gjerde og Karl Johan Værnes.
Med engasjerte foreldre, søsken, besteforeldre, tanter, onkler og venner på sidelinja var dette en kveld ungene hadde sett fram til - og her fikk vi "valuta" for å være tilstede, det var innsats fra start til mål - og scoringer på løpende bånd. Gjerdsvik-laget nettet tilsammen 34 ganger i løpet av disse tre kampene!!!! Dette er også et lag med god bredde, hele laget tegnet seg på scoringslista.
Trenerne Maron Pettersen og Bente Krumsvik kan være skikkelig stolt over hva disse ungene presterer.
Neste dyst for laget er Havyard-cup i Fosnavåg - helga 13. og 14 . juni - vi gleder oss!
Kristin

GIL: Fotball-styret 2004

Fotball-styret 2004 består av

Leiar: Johanne Gotten Pettersen
Lagleiar Senior Herrer: Ståle Refsnes
Lagleiar Senior Kvinner: Britt Sølvi Hauge
Lagleiar Mini 10: Ann Marie Værnes, sekretær
Lagleiar Mini 8: Johnny Muren

Fotball-styret administrerar alt med fotballen, samt er med og arrangerar Sande-cupen. Fotballstyret har hittil hatt 6 styremøter. Leiar har møterett i Hovudstyre i GIL.

Gjerdsvika I.L., Fotballgruppa har for sesongen 2004 hatt følgjande lag påmeldt seriespel i Sunnmøre Fotballkrets:
Senior Herrer 6. div. avd. B
Senior Kvinner 7-ar avd. 2
Gutar G16 (Sande)
Jenter J17 11-ar (Sande)
Jenter J17 7-ar (Sande)
Mini 10
Mini 8

For sesongen 2004 og 2005 er det Gjerdsvika som administrerar Sande Jenter og Sande Gutar. Klubbane som er med på samarbeidslaga, har administrasjonen for laga i ei 2-års periode kvar.

Trykk her og få aktivitetskalendar for laga:

Gjerdsvikdamene i siget!

Endelig nærmer fotballsesongen seg, og Gjerdsvika damer er i rute. I år har laget meldt seg på til 7-er serien med et 5-er lag. Dette fordi at en i fjor var svært få spillere, og strevde nesten hver kamp med å stille fullt leg. I år betyr det at de andre lagene må møte oss med fem spillere.
Vi mangler fortsatt sårt en trener, og alle som er interessert i å trene oss må ta kontakt!
Vi er selvfølgelig også svært interessert i nye spillere. Treningstider er på tirsdag kl 20, og torsdag kl 19.
Ta kontakt med Hege Stormbringer eller Aileen Tarberg.