Gurskøya Rundt

Det vert arrangert Gurskøya Rundt søndag 25 august.

 

Start frå Fredtun frå kl. 12.00 til 13.00, vi oppmodar alle til å bruke sykkelhjelm og godt synlige klede ( refleksvest / sykkeljakke )

Det vil vere vakt i målområdet til kl.17.00.

Kiosk på Fredtun.

Gurskøya Rundt

Det vert Gurskøya Rundt på sykkel søndag 26 august.

Start frå Fredtun frå kl. 12.00 til 13.00.

Sjå plakat for info.

gursk_ya_rundt_plakat_2012.docx

Gurskøya rundt

Petter Muren og Daniel Weien Muren og hans far Johnny er klar for Gurskøya rundt.
Petter Muren og Daniel Weien Muren og hans far Johnny er klar for Gurskøya rundt.

Søndag 26. august gikk den 24. sykkelturen Gurskøya Rundt av stabelen.
Og, tross i varierende vind og hissige regn-/haglskurer startet det hele 260 personer fra de fem startstedene på runden. I Gjerdsvika ble det registrert 21 startende. Med gode regnklær og skikkelige stå-på-humør la både ung og gammel i veien fra Fredtun.
På forhånd var det oppfordret om at syklistene måtte bruke hjem og refleksvest for sikkerhetens skyld - og denne oppfordringen hadde Gjerdsvikingene tatt på alvor, her var alle forskriftsmessig rustet.
Inne i gangen på Fredtun var det som vanlig saft-stasjon - i tillegg ble det solgt sveler, grønnsaker/frukt og kaffe. Det har vist seg at Gjerdsvika er et populært stoppested, for her gikk varene unna. Neste år må det nok være mer sveler. En kunne og registrere at mange benyttet Gjerdsvika som kleskifte-sted. Flere kom i "følge-biler" og sørget for at syklistene kunne sykle tørre videre på runden.
Idrettslaget kunne lokke med en flunkende ny hjelm - gitt av Intersport Ulsteinvik - til en heldig vinner av de startende i Gjerdsvika, denne vant Daniel Weien Muren, og så var det sjokolade som trøstepremie.